Powered by Smartsupp
Zákaznická podpora:info@muj-diar.cz

Trefa do černého! A co dál?

Poté, co jsme zrealizovali a uvedli do prodeje naši první produktovou řadu - cestovatelské deníky, jsme přemýšleli, co dál...  

Už delší dobu jsme měli v hlavě, že bychom mohli zkusit vymyslet diář. Propracovaný, s hezkou grafikou a všemi vymoženostmi, které bychom tam chtěli mít i my.

A tak začal vznikat diář na rok 2021.

Hned na začátku nám bylo jasné, že technologicky nejsme schopni vytvořit diář denní a tak jsme se tedy zaměřili na propracovanou variantu týdenní ho diáře.

Jako první vznikala největší část diáře a to byla dvojstránka týdenního přehledu, který je srdcem každého takového diáře. Na začátku jsme vymysleli a následně předělali několik variant, než jsme došli k té, která nám vyhovovala nejvíce. Z volili jsme lehké světlé barvy, které oddělily jednotlivé části těchto stránek. Následně začalo jít vše mnohem lépe a nabalovala se jedna kapitola za druhou. 

 

Bez názvu – 1

 A ta výroba...

Když byl diář po zhruba dvou měsícíce vymýšlení hotov, začala jeho výroba. Během několika málo týdnů jsme měli konečnou finální verzi, která se (musíme se přiznat) o dost lišila od prvních prototypů.

 

"Člověk se nejvíc naučí a zlepší praxí a v tomto případě to platilo

bezezbytku."

 

Prodej

Do prodeje jsme uvedli tři druhy přebalů a čekali, co se bude dít. Cestovatelské deníky se mezitím pro naše potěšení začaly prodávat, ale diáře byly to opravdové terno. Okamžitě, jak jsme je nasdíleli do prvních skupin se nám začínali ozývat zájemci. Jaká to radost! Nakonec do Vánoc chodily objednávky téměř každý den ( s naším údivem až do poloviny února následujícího roku). Poté jsme diáře přestali vyrábět a zbylé dali do výprodeje. 

Diáře nás opravdu nakoply a i díky nim máme tyto e-shopové stránky a nyní již máme další produktové řady v sekci NEDATOVANÉ DIÁŘE a pomalu střádáme plány, jaké miláčky pro Vás vymyslíme na rok příští..

 

 

"naše diáře mají mnoho podob"

 

 

20210901-20210901_124833_1

Diáře nás prostě baví

Diář, ať už elektronický nebo klasický papírový je každodenním společníkem většiny z nás. U nás najdete několik různých druhů vnitřního rozložení. U každého jsme měli jiný nápad, co bychom tam chtěli mít, jaké sekce nám chybí v našich diářích nebo jaké by mohli ocenit naši zákazníci. Proto Vám každý diář může nabídnout něco jiného a my věříme, že si u nás najdete ten pravý, který Vám bude nejvíce vyhovovat. No a pokud Vám přeci v diáři něco chybí, rozhodně nám dejte vědět. Třeba Váš nápad bude v našem dalším diáři.  

Děkujeme za Vaši podporu, tým muj-diar.cz