Powered by Smartsupp
Zákaznická podpora:info@muj-diar.cz

Jaké jsou možnosti laminace a proč je nabízíme?

Možná jste si všimli, že se na našem e-shopu postupně začali objevovat možnosti zalaminování přebalů jednotlivých produktů. Nyní nabízíme 4 možnosti, jak si můžete nakonfigurovat Váš výrobek a pro větší přehlednost jsme Vám přichystali malé zasvěcení do této problematiky.

Všechny laminace nabízí v zásadě stejnou ochranu daného výrobku a to znamená, že vždy je chráněn proti vlhkosti a nečistotám, je otíratelný vlhkým hadříkem a vydrží hrubší zacházení. Zde už je jen na Vás, jakou úpravu povrchu preferujete. 

 

BEZ LAMINACE

Stále jsme nechali možnost zakoupit výrobek bez laminace. Tento produkt má tedy přebal pouze v papírové formě. Vzhledem k tomu, že jsme investovali do nové tiskárny a tiskneme pigmentovými barvami, jejichž hlavní předností je, že se nerozpíjí při kontaktu s vodou, je i tato varianta odolná. Nepředpokládá se ale, že tento výrobek bude nošen dennodenně v tašce, nebo že bude vystavován vlhkosti a nečistotám.

LESKLÁ LAMINACE

Lesklá laminace je vysoce reflexní a odráží velké množství světla. Je tedy velmi lesklá a má příjemný, hladký povrch. 

MATNÁ LAMINACE

Přináší taktéž ochranu přebalu, ale má zcela jiný povrch. Tato laminace je antireflexního charakteru a odráží pouze malé množství světla a zvýrazní celkový vzhled. Její životnost je ve stejné kvalitě jistě delší, než u laminace lesklé. 

SOFT TOUCH EXCLUSIVE

Pro naše produkty používáme luxusní laminovací fólie Eurosupplies 80 mic SOFT TOUCH. Tato laminace, jak už název napovídá, přináší pocit luxusu a exklusivity a to jak vizuální, tak na dotek. Je o poznání matnější, než klasická matná folie. Maximálně zachovává původní barvy. Laminace zaručuje vyšší odolností proti poškrábání. Zvýrazní celkový vzhled přebalu a poskytne maximální ochranu proti nečistotám, vlhkosti a zásadně prodlouží životnost produktu.

 

Do Blogu 

TAK JAKOU???

U vybraných produktů nabízíme nejvhodnější typy laminací, ze kterých si následně můžete vybrat. S žádnou naší laminací chybu neuděláte, jde především o vaši osobní preferenci při výběru. 

Děkujeme, tým muj-diar.cz