Powered by Smartsupp
Zákaznická podpora:info@muj-diar.cz

Cestovatelské deníky... a máme to komplet

Proč mít jen jeden druh...

20210117_121021

Když jsme vytvořili řadu cestovatelských deníků byly jsme nadšení. V nabídce jsme měli tematické, univerzální i vintage verze. Celkem sedm druhů a to nebylo vůbec špatné. Jenže časem jsme dospěli k názoru, že by mohli vzniknout větší a posléze i menší verze. A tak jsme se dali do práce.

O prvních cestovatelských deníkách jste se mohli dočíst v našem prvním článku na tomto blogu. Posléze jsme tedy začali přemýšlet nad dalšími možnostmi. Představa byla, že bychom měli mít nějaký velký deník, takový, který vydrží většině cestovatelů i několik let. Bude mít tvrdé desky, spousty kapitol a velké množství stránek pro desítky výletů. 

 

A šlo to jak po másle

V první fázi jsme začali tvořit kostru. Bylo jasné, že prostor budeme mít. Rozhodli jsme se totiž, že vyžijeme maximální možnou velikost (150 stran), kterou jsme schopni při udržení gramáže papíru vyrobit. Měli jsme spousty nápadů a ty jsme posléze začali řadit do návrhů. A tak začali vznikat kapitoly, jako Inspirace a plány, Místa, která musíme vidět, nebo výzvy na cestách. Každá kapitola měla být do sebemenšího detailu promakaná. Prostě tohle bude náš TOP produkt. Proto, třeba kapitola Místa, která musíte vidět má hned sedm tipů, které od nás máte, jako inspiraci. Kapitoly jako Co nezapomenout s sebou a nebo Před výletem - co všechno udělat Vám určitě pomůžou v hektickém shonu, který dost často každý z nás zažívá před každou dovolenou. Naopak závěrečná část deníku v seznamu shrne, kde jste byly, jak se Vám všude líbilo a můžete si naplánovat i další cesty. Nakonec jsme se zastavily na 4 kapitolách a celkových 10ti podkapitolách. 

 

Tenhle produkt si zaslouží, speciální péčiDSC00578

Grafická stránka byla vytvořena z našich výletů a dovolených. Chtěli jsme, aby deník působil přirozeným dojmem, aby Vás nerušil, ale přesto mohl inspirovat. A když jsme tak přemýšleli, že inspirace je vlastně to nejdůležitější, tak vznikl další nápad. Že by celým deníkem mohly procházet takové bubliny se zajímavostmi. Jsou jich tam spousty. Něco se dozvíte, něco Vás zcela jistě překvapí a něco Vás určitě bude inspirovat. Bylo jasné, že obálka musí něco vydržet a tak jsme vsadili na naší osvědčenou variantu s laminací. No a když už vše bylo hotovo a zbylo nám ještě nějaké místo přišla řada na vloženou Mapu. Tu jsme umístily dozadu a při rozložení je ve formátu A4. Výsledek byl pro nás samotné překvapující. Sakra to je hezký. No ale je to jen pro Českou republiku, co když bude někdo chtít jet dál než na Šumavu... Tak proto máme i druhý! Velký výletník - po Světě.

 

 

  A CO KDYŽ NĚKDO ZAČÍNÁ S PSANÍM DENÍKŮ?

 

 Máme Cestovatelské deníky i Velké výletníky, ale přesto ještě něco chybí

 Měli jsme tedy už slušnou nabídku produktů, ale co když jsou lidé, kteří nikdy nepsali žádný deník a chtěli by to zkusit. To znamená jediné. Musíme vytvořit něco menšího, dostupného a jednoduchého. 

 

Malý výletník, to je ono!20211005-20211005_195705

Nápad byl takový, že v něm nesmí chybět nic zásadního z našich dražších variant. Nesmíme lidi ošidit, za cenu, že produkt bude levnější. Lidé musí dostat vždy takový výletník, aby jim komfortně poskytl vše potřebné. Rozhodli jsme se, že malý výletníky zaměříme na naši zem a naše krásné hory. Vzniklo tedy 5 druhů Malých výletníků. V nich naleznete vše potřebné od Mapy, plánů výzev až po hodnocení výletů. Desky jsou sice z měkkého kartonu, zato ale mají krásný embosovaný povrch a jako novinku jsme zařadili oblé rohy, které jsou praktičtější a netrpí na opotřebování

 

"Nyní máme jednoznačně nejširší nabídku cestovatelských deníků na našem trhu a jsme na to náležitě pyšní."

 

Tyto produkty naleznete zde: Cestovatelské deníky

Děkujeme, tým muj-diar.cz